Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Şengün AKP'den milletvekili adayı oluyor
11 Ağustos 2014, 20:10

Şengün AKP'den milletvekili adayı oluyor

H.İbrahim Şengün Genel Seçimlere Hazırlanıyor

Şengün milletvekili adayı oluyor

H.İbrahim Şengün Genel Seçimlere Hazırlanıyor.

Çanakçı’lı işadamı,Şengün HES firması sahibi,Y.Makina Mühendisi,sağ siyasetçi H.İbrahim Şengün’den yaklaşan genel seçimler öncesinde adaylık sinyalleri.

Bazı çevrelerin özellikle aday olmasını istediği Halil İbrahim Şengün'ün Giresun'un kalkınmasıyla ilgili önemli projelerinin olduğu da dile getiriliyor.

Giresun derelerine HES yatırımı yapan tek Giresun'lu olma özelliğini taşıyan Halil İbrahim Şengün'ün çok yakında Ak Parti'den aday olacağını açıklaması bekleniyor. 

Giresun AKP örgütünden milletvekili adayı olacağını belirten Şengün şunları kaydediyor;

“Erdoğan nereye,biz oraya!

Bu davanın iktidara taşınması için tam 44 yıl gece gündüz hiçbir menfaat beklemeden çalışmış birisi olarak Başbanamızın Cumhurbaşkanı olması için ne gerekirse yapıyorum. 1970 yılında MTTB Başkanı olan bendeniz yıllarca hizmet verdim. MSP, RP, FP ve Ak Parti ile yoluma devam ediyorum. Davama hizmet için neler verdim. Ne fedakarlıklar yaptım. Onu ben bilirim. Biz gecemizi gündüzümüze katıp koşarken Hakan Şükür gibi daha doğmamış olanlar davanın sahibi olmuşlar biz bekliyoruz. Buna rağmen hizmet etmek konusunda kusurum varsa milletimden affımı dilerim. Ben onların emrinde her zaman olduğum gibi milletimin hamalı olurum. Yeter ki Giresun kalkınsın. Laf üretilmesin. Yeter ki Proje üretilsin ve uygulansın. Giresun kalkınırsa biz mutlu ve memnun oluruz”dedi.

H.İbrahim Şengün Kimdir ?

1955 Görele doğumlu Halil İbrahim Şengün, Eğt-Öğr.görevlisi Makine Yüksek Mühendisidir. Sanayici olan Şengün’ün Motorlarda Termodinamik Esalar ile Motorlar Yapı ve Hesabı adlı iki de kitabı vardır.

ŞENGÜN  Müh.Müş.Taah. ve Tic.A.Ş., ŞENGÜN Elektrik End.San.ve Tic.,ŞENGÜN Elektirk Üretimi Sanayi ve Tic.A.Ş.,ŞENGÜN Sigorta Ar.Hiz. Ltd.Şti. ile ŞENGÜN Kalkınma Vakfı Kurucu Başkanı da olan H.İbrahim Şengün, Kocaeli Mühendislik Fakültesi’nde Öğr.Görevlisi olarak bir süre çalışmış, daha sonra çeşitli kurumlarda danışmanlık ve müşavirlik hizmetlerinde bulunmuştur.

Yıllardır muhtelif yerlerde konferanslar vermiş,panellere katılmış, seminer ve toplantılarda konuşmacı olarak görev almıştır. 

Halen tek Giresunlu yatırımcı olarak Çanakçı 1, Çanakçı 2, ve Çanakçı 3 HES inşaatlarının başında Çanakçı derelerine 40 milyon Dolar yatırım ile kendisine ait bu Hidro Elektrik Santrallerinin bir an evvel hizmete geçişini hazırlamaktadır.

H.İbrahim Şengün Tel : 0 532 357 5758

hisengun@sengunas.com

http://www.sengunas.com/

Haberi Ekleyen: Görman Hesler

Bu haber 2173 defa okunmuştur.

Paylaş

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Görele

Oto Faresi Tutuklandı

Oto Faresi Tutuklandı Görele’de çalışan oto faresi, oto boya ustası Mehmet Türkmen tutuklandı.

Görele Halkı Kazandı

Görele Halkı Kazandı Hastane branşlarına doktorlar gelmeye başladı.

Çöp Eylemine Ara Verildi

Çöp Eylemine Ara Verildi Çavuşlu çöp eylemine 15 gün ara verildi.

Görele'de İmar Vurgunu

Görele'de İmar Vurgunu Akpli Başkandan Görele'de İmar Vurgunu

Yeğen Katili Oldu

Yeğen Katili Oldu Öz yeğenini bıçaklayıp öldürdü

GÖRELE ' DE HAVA DURUMU

GIRESUN

RÖPORTAJ

Murat Kul ile balıkçılık üzerine söyleşi

Murat Kul ile balıkçılık üzerine söyleşi

ARŞİVLEN HABERLER

Arama
ssssssssssssssssssssssssssssssssssss