Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Yollar kan gölü
26 Temmuz 2014, 00:22

Yollar kan gölü

Ramazan Bayramı yoğunluğu karayollarında kazalar yoğunlaştı

Yollar kan gölü

Ramazan Bayramı yoğunluğu karayollarında trafik kazalarının da artmasına neden oluyor.

Dün Trabzon, Gümüşhane, Giresun ve Artvin’de meydana gelen kazalarda 1 kişi öldü, 20 kişi de yaralandı. Artvin'in Borçka ilçesinde Şuayip Şentürk’ün kullandığı otomobilin 250 metrelik uçuruma yuvarlanması sonucu aynı aileden 1 kişi öldü, 4'ü çocuk 6 kişi yaralandı. Süleyman Şentürk’ün öldüğü kazada yaralananlar hastanede tedavi altına alındı. Giresun’daki kazada 6 kişi, Gümüşhane’deki kazada 7 kişi, Trabzon’daki kazada ise 1 kişi ağır yaralandı. 

GİRESUN'UN Görele ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 3’ü çocuk 6 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Giresun istikametinden Trabzon istikametine gitmekte olan Azem Baş (44) yönetimindeki otomobil sürücünün direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak takla attı. Kazada sürücü Azem Baş ile araçta bulunan İbrahim (8), Emine (35) Betül (10) İdris (36) ve Aysel Bacak yaralandı. Yaralılar, olay yerine çağrılan 112 acil ambulansla Görele Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Kazayla ilgili inceleme sürüyor.

GÜMÜŞHANE’NİN Kürtün’ ilçesinden Giresun'un Tirebolu ilçesi istikametine giden Hüseyin Çiftçi yönetimindeki çimento yüklü TIR, Taşlıca köyü tünel çıkışında viraja hızlı girince kontrolden çıkarak karşı yönden gelen Mehmet Bektaş yönetimindeki otomobili altına aldı. Kazada çarpışmanın etkisiyle otomobil TIR'la bariyerler arasında sıkışırken, kazada TIR sürücüsü Çiftçi ile otomobilde bulunan sürücü Mehmet Bektaş ile Halil, Şeyda, Tuğba, Şevval ve Fikriye Bektaş yaralandı.

TRABZON’DA Fatih Devlet Hastanesi’nde sağlık memuru olarak görev yapan 51 yaşındaki E. A. idaresindeki 61 ES 431 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak önce yolun karşısına geçmek için orta refüjde bulunan 62 yaşındaki Bülent Erbiçer’e ardından da MOBESE direğine çarptı.

Erbiçer, hastanede tedavi altına alındı.

ARTVİN'İN Alaca köyünde, Şuayip Şentük'ün kullandığı 08 DC 865 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yaklaşık 250 metrelik uçuruma yuvarlandı.

Kazada, araçtakilerden Süleyman Şentürk (40) olay yerinde hayatını kaybetti. Sürücü Şuayip Şentürk'ün (38) ile , Recep Şentürk (36), bir yaşındaki Erdem Şamil ile 2'şer yaşında olan Taha Yasin, Zeynep ve Ezgisu Şentürk yaralandı.

Yaralılar, olay yerine gelen jandarma, Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD), sağlık görevlileri ve köylülerce, uçurumdan güçlükle çıkartılarak ambulansla Borçka, Artvin ve Rize'deki hastanelere gönderildi.

gunebakis-gazetesi

Haberi Ekleyen: Görman Hesler

Bu haber 847 defa okunmuştur.

Paylaş

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Yöreden

Adıgüzel: “Fındıkta Ferrero Paralel Yapı!”

Adıgüzel: “Fındıkta Ferrero Paralel Yapı!” Adıgüzel, "Fındıkta Ferrero devlete paralel bir yapı gibi davranmaya başladı"

Hemşire, hastanede ölü bulundu

Hemşire, hastanede ölü bulundu Hemşire, görev yaptığı hastanede ölü bulundu

Dereli’de 9 saldırgan tutuklandı

Dereli’de 9 saldırgan tutuklandı olayla ilgili 9 şüpheli tutuklandı.

Espiye'de uyuşturucu operasyonu

Espiye'de uyuşturucu operasyonu Uyuşturucu tacirleri 2 kişi tutuklandı

Giresun’da feci ölüm

Giresun’da feci ölüm Testereyle boynundan yaralanan genç hayatı kaybetti.

GÖRELE ' DE HAVA DURUMU

GIRESUN

RÖPORTAJ

Murat Kul ile balıkçılık üzerine söyleşi

Murat Kul ile balıkçılık üzerine söyleşi

ARŞİVLEN HABERLER

Arama
ssssssssssssssssssssssssssssssssssss