Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Vedası Görele'yi üzdü!
17 Temmuz 2014, 23:50

Vedası Görele'yi üzdü!

Görele Emniyet Müdürü İlhan Yıldırım'a veda yemeği düzenlendi

Vedası Görele'yi üzdü!

Giresun Emniyet Şube Müdürlüğüne atanan Görele Emniyet Müdürü İlhan Yıldırım’a veda yemeği düzenlendi.

Görele Belediyesi Halı Saha Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen veda yemeğine Görele Kaymakamı Ünal Kılıçarslan,Garnizon Komutanı Üsteğmen Aytunç Tayfur,Görele Belediye Başkanı Tolga Erener,çeşitli banka müdürleri,diğer daire amirleri katıldı.

Burada bir konuşma yapan Görele Kaymakamı Ünal Kılıçarslan,emniyet hizmetlerinin herkes için çok önemli bir hizmet olduğunu söyledi.

Yıldırım’ın ilçe emniyet müdürlüğünün hizmetini başarıyla yerine getirdiğini belirten Kılıçarslan, “İlçe Emniyet Müdürümüz İlhan Yıldırım her ne kadar tayin olmuş gibi görünse de kendisi çok fazla uzağa gitmiyor. Ben müdürümüzün başarılı çalışmalarını bundan sonrada Giresun’da sürdüreceğine inanıyorum. Bilindiği üzere emniyet hizmetleri hepimiz için çok önemli çünkü bir memlekette asayiş ve emniyet tedbirleri sağlanmadan diğer hizmetleri yerine getirmek mümkün değildir. Ben kendisine Görele’de göstermiş olduğu üstün performanstan dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Görele Belediye Başkanı Tolga Erener ise, “Bugün burada değerli komiserimiz İlhan Beyin vedası için toplanmış bulunuyoruz. İlhan Beyle ben hem avukatlığım dolayısıyla, hem ilçe başkanlığım, hem de belediye başkanlığım dolayısıyla üçlü bir arkadaşlık yaşadık. 5 yıldır kendisi Görele’ye ciddi anlamda hizmetler verdi. Kendisine vermiş olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. Aslında amirimiz çokta uzağa değil, Giresun’a gidiyor. Bir kapımızda artık orada var, onunda bir kapısı her zaman burada var. Biz kendisini asla unutmayacağız” dedi.

Giresun Emniyet Şube Müdürü İlhan Yıldırım ise, “Malumunuz görevim gereği Giresun’a tayinim çıktı. Burada 5 yıldır görevimizi en iyi şekilde yapmaya çalıştık. Ben Görele’de görev yapmaktan dolayı çok memnun oldum, çok gurur duydum. Ayrıca bu son gecemde de beni yalnız bırakmadınız çok teşekkür ediyorum” dedi.

Görele Emniyet Müdürü İlhan Yıldırım’ın tayinin çıkması nedeniyle boşalan koltuğa Görele Emniyet Müdürü olarak Batman’da görev yapan Nazım Şahin’in oturacağı bildirildi.

Görele.gn.tr

Haberi Ekleyen: Görman Hesler

Bu haber 706 defa okunmuştur.

Paylaş

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Görele

Oto Faresi Tutuklandı

Oto Faresi Tutuklandı Görele’de çalışan oto faresi, oto boya ustası Mehmet Türkmen tutuklandı.

Görele Halkı Kazandı

Görele Halkı Kazandı Hastane branşlarına doktorlar gelmeye başladı.

Çöp Eylemine Ara Verildi

Çöp Eylemine Ara Verildi Çavuşlu çöp eylemine 15 gün ara verildi.

Görele'de İmar Vurgunu

Görele'de İmar Vurgunu Akpli Başkandan Görele'de İmar Vurgunu

Yeğen Katili Oldu

Yeğen Katili Oldu Öz yeğenini bıçaklayıp öldürdü

GÖRELE ' DE HAVA DURUMU

GIRESUN

RÖPORTAJ

Murat Kul ile balıkçılık üzerine söyleşi

Murat Kul ile balıkçılık üzerine söyleşi

ARŞİVLEN HABERLER

Arama
ssssssssssssssssssssssssssssssssssss