Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
İRFAN-DER'den Basına İftar Yemeği
12 Temmuz 2014, 02:23

İRFAN-DER'den Basına İftar Yemeği

İRFAN-DER,Görele'de görev yapan ulusal ve yerel basın mensuplarına iftar yemeği verdi

İRFAN-DER ’den Basın Mensuplarına İftar Yemeği

Giresun’un Görele İlçesinde faaliyetini sürdüren Görele İrfan Eğitim ve Kültür Derneği (İRFAN-DER) ilçede görev yapan ulusal ve yerel basın mensuplarına iftar yemeği verdi.

Dernek binasında organize edilen iftar yemeğinde konuşan dernek başkanı Adem Karadirek, “İlçede görev yapan ulusal ve yerel basın mensuplarıyla tanışalım gelecekte yapacağımız etkinliklerle ilgili bilgi alış-verişinde bulunalım dedik. Basın mensuplarının ülkemizde ayrı bir yeri vardır. İlde olsun ilçede olsun görev yapan basın mensuplarının hiçbir zaman ayırt edilmemesi gerekmektedir. Görele'nin sosyal ve kültürel anlamda gelişmesine, büyümesine öncülük eden basın mensubu arkadaşlara ben derneğimiz adına teşekkür ediyorum. İstedik ki Rahmet ayı olan Ramazan ayı vesilesi ile iftarda siz değerli basın emekçileriyle bir arada olalım. Dayanışma, birlik ve beraberlik içinde bu güzel akşamı ihya edelim. Size hiç değilse bir gün olsun yorgunluğunuzu unutturup, güzel bir akşam yaşatalım istedik. Davetimize katıldığınız için hepinize sonsuz teşekkür ediyoruz” dedi.

Dernek faaliyetleri ile ilgili bilgi veren Başkan Karadirek, Derneğimiz 20 Nisan 2012 tarihinde kuruldu. Toplumumuzun ihtiyaç duyduğu en önemli şey bir arada olma ve birlikte yaşama kültürü. Hangi görüşten hangi düşünceden olursa olsun temelde insan olma gereği düşüncesiyle, Görele’de ki gençlerimize ve insanlarımıza faydalı olmak için bir araya gelerek bu derneği kurduk. Derneğimizin kuruluşundaki en önemli amacı eğitim çağındaki çocuklarımıza sahip çıkarak onlara maddi ve manevi destek olmak. Bunun için ilçemizde 50 Öğretmen, memur, işçi ve esnaf kardeşimizle birlikte bu derneği kurduk. İlçemizde eğitim gören öğrencilerimize, burs, giyecek, yiyecek, kırtasiye, barınma konularında yardımda bulunuyoruz. Halkımızı bilinçlendirmek amacı ile konusunda uzman kişileri ilçemize getirip konferanslar düzenliyoruz. Yoksul ailelere ” Kimse Yok mu?” derneği ile birlikte her türlü gıda, giyecek ve maddi yardımda bulunuyoruz. Kurban Bayramında kestiğimiz kurbanlarla ihtiyaç sahiplerine et dağıtıyoruz” diye konuştu.

Dernek merkezinde verilen iftar yemeğine basın mensupları ile birlikte Dernek Başkanı Adem Karadirek ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Haber – Foto : Bekir Öztürk

Haberi Ekleyen: Görman Hesler

Bu haber 1174 defa okunmuştur.

Paylaş

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Görele

Oto Faresi Tutuklandı

Oto Faresi Tutuklandı Görele’de çalışan oto faresi, oto boya ustası Mehmet Türkmen tutuklandı.

Görele Halkı Kazandı

Görele Halkı Kazandı Hastane branşlarına doktorlar gelmeye başladı.

Çöp Eylemine Ara Verildi

Çöp Eylemine Ara Verildi Çavuşlu çöp eylemine 15 gün ara verildi.

Görele'de İmar Vurgunu

Görele'de İmar Vurgunu Akpli Başkandan Görele'de İmar Vurgunu

Yeğen Katili Oldu

Yeğen Katili Oldu Öz yeğenini bıçaklayıp öldürdü

GÖRELE ' DE HAVA DURUMU

GIRESUN

RÖPORTAJ

Murat Kul ile balıkçılık üzerine söyleşi

Murat Kul ile balıkçılık üzerine söyleşi

ARŞİVLEN HABERLER

Arama
ssssssssssssssssssssssssssssssssssss