Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Artık televizyona çıkmıyorlar
29 Nisan 2014, 17:18

Artık televizyona çıkmıyorlar

Kedicikler Arınç'a küstü

Artık televizyona çıkmıyorlar

Bülent Arınç'ın açıklamalarının ardından televizyona çıkmayan Adnan Oktar'ın "kedicikleri" bu kararın gerekçesini açıkladı.

Oktar ile canlı yayında program yapan Gülşah Güçyetmez,"Bülent Arınç’ın malum ‘KEDİCİK’ konuşmasının ardından ben ve arkadaşlarım TV yayınlarına çıkmama kararı aldık. Bakın neden böyle bir karar aldık…" dedi ve gerekçelerini şöyle sıraladı;

"Türkiye genç nüfusun çoğunlukta olduğu bir ülke. Bayanlar neşeliler, eğlenmeyi seviyorlar. Modayı takip ediyor, güzel giyinmekten, modern görünmekten hoşlanıyorlar. İstedikleri zaman müzik dinliyor, dans ediyorlar. Özgürlükleri kısıtlansın istemiyorlar. Bu konuda da çok haklılar. Çünkü özgürlüklerin kısıtlandığı bir ortamda samimiyet yok olur.

Baskıcı zihniyetten korkarak, çekinerek hareket edildiğinde kimsenin mutlu olmadığı bir ortam meydana gelir ki böyle bağnaz bir zihniyet ülkemizde kabul görmez.

‘Müslüman bayan eğlenemez, müslüman bayan gülemez, müslüman bayan mutlu olamaz’ mantığı İslamofobi’nin artmasına sebep olabilecek yanlış bir mantıktır. Ülkemizde çok fazla müslüman bayan vardır. Bayanlar yazın bikiniyle denize de girerler, eğlenirler de… Bu onları kafir yapmaz. Hem denize girer hem Allah’ın verdiği nimetlere şükrederler. Hem müzik dinler hem müziği yaratan Rabbimizi tefekkür ederler.

İnancı her ne olursa olsun bayanların özgürlüklerini kısıtlamak Türkiye gibi ileri demokrasiye sahip olma idealinde olan bir ülkeye yakışmaz. O yüzden Sayın Başbakanımız Tayyip Erdoğan’ın bayanları koruyan, kısıtlamaları istemediğini belirttiği açıklamaları çok kıymetlidir.

Fakat geçtiğimiz günlerde Bülent Arınç’ın ‘KEDİCİK’ ler dahil ülkemizdeki bütün modern bayanları hedef alarak yaptığı o konuşma son derece yanlıştır.

Bülent Arınç, dekolte giyinen bayanlarla bir arada olan, defilelere katılıp alkış tutan, düğünlerde şarkı söyleyen, bayanlara kendi elleriyle yemek yediren, bayanlara şarkı söyletip gülerek eğlenen bir insan iken ‘KEDİCİKLER’ i hedef göstererek bizlerin gülmesini, eğlenmesini, inşaAllah ve maşaAllah zikirleriyle Allah’ı anmamızı istememesi çelişkili bir tavırdır.

Bülent Arınç sadece bizlerin ve tüm bayanların değil, ülkemizde bulunan herkesin mutlu olmasını istemeli, özgür ve modern olmayı teşvik etmelidir.

Bülent Arınç genç bayanların özgür, dinamik, neşeli, kültürlü olmasının Türkiye ile ilgili bağnazlık iddialarını ortadan kaldırdığını unutmamalıdır.

Bülent Arınç, değerli Hocamız Adnan Oktar’ın Darwinizm ve materyalizmi çürütmesiyle imanlı gençliğin arttığını ve bu vesileyle iktidar olan bir partide yer aldığını unutmamalıdır.

Bülent Arınç, GEZİ dönemi boyunca kendisi sessiz kalırken, BİZ KEDİCİKLERİN GEZİ DÖNEMİNDE geceli gündüzlü hiç durmadan ülkemizin menfaatleri doğrultusunda faaliyet halinde olduğumuzu unutmamalıdır.

Bülent Arınç zorda kalsa kendisinin de dağa çıkabileceğini söylemiş, terör örgütü liderine ‘Sayın’ denebilmesinin ve PKK paçavrasının taşınmasının suç olmamasından duyduğu memnuniyetini dile getirmiştir. Başta Adnan Oktar Hocamız olmak üzere bizler ise PKK’nın ideolojik olarak çökmesi için çaba göstermekteyiz.

Bülent Arınç, Adnan Oktar Hocamız vesilesiyle sağlam imanlı, güçlü karakterli olan ve sadece Allah’tan korkan Kediciklerin bu ülkeyi asla ve asla böldürmeyeceğini unutmamalıdır.

Dünyada tanıdığım en güzel ahlaklı insan olan değerli Adnan Oktar Hocamızın dünya çapında Allah rızası için yaptığı faaliyetler çok kıymetlidir. Hocamız dünyanın neresinde olursa olsun mazlumları korumuştur. Türkiye’nin istikrarlı, modern, bilimden yana, güçlü, Atatürkçü, huzurlu bir ülke olması için yıllardır gayret etmektedir. Türlü iftiralara uğramasına rağmen asla kimseden korkmamış, Allah’a güvenmiş ve sürekli başarılı olmuştur. Allah, Hocamızın bu gayretine karşılık onu seven milyonlarca insan yaratmıştır.

Ben ve arkadaşlarım Hocamız vesilesiyle Kuran’ı ve güzel ahlakı öğrendik. Sadece Allah’tan korkuyoruz, Allah için çıktığımız bu yoldan bizi kimse döndüremez. İnşaALLAH dünya güzeli, imanlı, sevgi dolu, samimi, kültürlü canımdan çok sevdiğim arkadaşlarımla bağnazlığın hiç kimse tarafından kabul edilmediği bir Türkiye’de yaşamak için dua ediyoruz.

BÜLENT ARINÇ’IN SÖZLERİYLE İLGİLİ AÇIKLAMA:

Bülent Arınç açıklamasında tüm tarikat ve cemaatleri hedef alan bir üslup kullanmıştır. Kadiriler, Nakşibendiler, Süleymanlılar, Nur talebeleri, Menzil camiası, tüm tarikat ve cemaatler Türkiye’nin çimentosudur. Bu insanları haşa “çamur” olarak nitelemek, Müslümanlar için “yafta takmak” ifadesini kullanmak, bu insanların “ticari amaçla bir arada olduklarını” iddia etmek Türkiye’nin neredeyse dörtte üçünü itham etmektir. Bu AK Partinin iktidar olmasına vesile olan geniş bir kitledir. Kendisi de geçimini, kendini seçen bu insanların verdiği parayla sağlamaktadır. Bülent Arınç önceki açıklamalarında gelininin minik etek giymesini, oğlunun evlenmeden önce flört etmesini güzel karşıladığını söylemiştir. Bunu biz de saygıyla karşılıyoruz, ancak Bülent Arınç’ın son üslubu yanlıştır. Bu açıklamasıyla başı açık olan, dekolte giyen tüm hanımlara, televizyon kanallarında eğlence yayını yapan, mini etek giyen, şarkı söyleyen, dans eden, plajlarda bikini ile denize giren tüm kadınlara namussuzluk iddiasında bulunmaktadır. Bu sözü ile kendi gelinini de itham etmektedir. Kendisi de dekolte hanımlarla birlikte şarkı söylemekte, fasıl yapmaktadır, o zaman kendisi de mi bu kapsama girmektedir? Müslüman hanımların namusu ve hayası hakkında zanda bulunmak haksızlık olur. A9 TV’de dekolte giyinen, çarşaflı, başörtülü hanımlar bulunmaktadır. Bu hanımlar modern görünümleriyle Ak Parti hükümetinin tutucu olduğu iddiasında bulunanlara karşı, Türkiye’de özgürlükçü, neşeli bir ortam olduğunu, kadınların da özgür olduğunu ispat etmektedir.Bülent Arınç insanların bu sebeple dinden uzaklaştığını söylemektedir. İnsanları dinden uzaklaştıran, Kuran’da olmayan, Peygamberimiz (sav)’in yaşantısına uymayan ağır, içe kapalı, hurafelerle karışmış bir din anlayışıdır. Modern, dışa dönük, neşeli, sevinçli, kaliteli bir Müslüman modeli sahabe dönemi İslam anlayışıdır ve Kuran’a uygun olan budur. Zorda kaldığında dağa çıkacağını söyleyen, PKK paçavrasının taşınmasının, PKK liderine Sayın denilmesinin serbest bırakılmasına sevinen Bülent Arınç, A9 TV’nin antikomünist yayınlarını eleştirmektedir. PKK terörüne ve özerklik, federasyon, kanton bölge gibi bölünme amaçlı söylemlere karşı anti Darwinist, anti komünist, anti materyalist A9 TV yayınları fikri bir settir. Bülent Arınç’ın bölünmeye karşı olan bu yayınlardan rahatsız olması değil, tam tersine bu fikri çalışmalara destek vermesi gereklidir. Sn Adnan Oktar’ın Darwinizmin ve komünizmin geçersizliğini ortaya koyan akılcı bilimsel somut deliller sayesinde sağın çok güçlü bir fikri zemini olmuştur. Unutmamak gerekir ki, Bülent Arınç’ın seçilmesine vesile olan da bu fikri zemindir.

Bülent Arınç A9 TV yayınlarında inşaAllah ve maşaAllah zikirlerinin kullanılmasını gündeme getirmiştir. Bir Müslümanın “inşaAllah ve maşaAllah” demesi güzel bir zikirdir. Müslümanlar inşaAllah ve maşaAllah diyerek sürekli Allah’ı anar ve Allah’ı yüceltirler. Bülent Bey’in bundan rahatsız olması değil sevinç duyması gerekir."

Odatv.com

Haberi Ekleyen: Görman Hesler

Bu haber 1622 defa okunmuştur.

Paylaş

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Magazin

Yeni Dizinin Konusu Giresun Oldu

Yeni Dizinin Konusu Giresun Oldu Hande Erçel'in yeni dizisi belli oldu

Bu ülkede erkek kıtlığı yaşanıyor!

Bu ülkede erkek kıtlığı yaşanıyor! Dünyaca ünlü aktrisler ve süpermodellerin anavatanında erkekler karaborsaya düştü!

Filinta setinde neler oluyor?

Filinta setinde neler oluyor? Reytingleri yerlerde olmasına rağmen bölüm başı TRT'den 5 milyon lira aldığı belirtilen Filinta dizisinde olduk...

Ersoy kredi kartı krizi yaşadı

Ersoy kredi kartı krizi yaşadı Bülent Ersoy'un villa ve yalı alan kredi kartı!

Akalın: Eşcinsel evlilik mümkün değil

Akalın: Eşcinsel evlilik mümkün değil Akalın,eşcinsel yaşam ve kültür dergisi Gzone'un yeni sayısına röportaj verdi

GÖRELE ' DE HAVA DURUMU

GIRESUN

RÖPORTAJ

Murat Kul ile balıkçılık üzerine söyleşi

Murat Kul ile balıkçılık üzerine söyleşi

ARŞİVLEN HABERLER

Arama
ssssssssssssssssssssssssssssssssssss