Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Görele Ortaokulu İkinci Oldu
22 Nisan 2014, 00:14

Görele Ortaokulu İkinci Oldu

Gönlümüzün şampiyonusunuz

Görele Ortaokulu İkinci Oldu

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Milli Eğitim Bakanlığı'nın ortaklaşa düzenledikleri ve Okul Sporları Federasyonu'nun 16-20 Nisan tarihleri arasında Antalya’nın Side beldesinde düzenlenen İlköğretim Okulları Arası Danone Küçükler Futbol Turnuvası’na katılan Küçük erkeklerde Giresun İl Şampiyonu olarak Görele Ortaokulu, grup ikinci oldu.

 96 İl Birincisi ve 1140 öğrencinin katılımıyla gerçekleşen Danone Küçükler Futbol Turnuvası’nda İstanbul, Eskişehir ve Şanlıurfa birinci ile eşleşen Görele Ortaokulu Küçükler Futbol Takımı ilk maçta Eskişehir İl Birincisi ile karşılaştı. Salih ve Emrullah’ın atığı gollerle normal süresi 2-2 biten maçı penaltılarda yenen Giresun İl Birincisi Görele Ortaokulu oldu. İlk maçından galip ayrılan Görele Ortaokulu futbol takımı ikinci maçında da Şanlıurfa birincisini Salih ve Emrullah’ın golleriyle 2-0 geçmesine rağmen son maçında İstanbul İl Birincisi’ne 2-1 (Salih) gibi şansız bir şekilde yenilerek elendi.Antalya’da İlköğretim Okulları Arası Danone Küçükler Futbol Turnuvası’na katılarak şansız bir şekilde elenen Görele Ortaokulu futbol takımı grubunda ikinci oldu.

KAPTAN’A GÖZ HAPSİ…

Antalya’da düzenlenen İlköğretim Okulları Arası Danone Küçükler Futbol Turnuvası’na katılan Görele Ortaokulu futbolcuları oynadıkları futbol ile tam not alırken özellikle takım kaptanı Salih’e büyük takımlardan teklif geldi.

GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİLER…

Antalya’da düzenlenen İlköğretim Okulları Arası Danone Küçükler Futbol Turnuvası’na katılan ve şansız bir şekilde elenen Görele Ortaokulu futbol takımı 5 yıldızlı otellerde gönüllerince eğlenirken, öğrencilere Müdür Yardımcısı A.İhsan Kılıçarslan, Fahrettin Birinci ve Yücel Gök eşlik etti. Bizde Görele Gazetesi olarak Görele Ortaokulu futbol takımı, teknik heyeti ve idarecileri kutlarız.

Serdar Kara

Haberi Ekleyen: Görman Hesler

Bu haber 1321 defa okunmuştur.

Paylaş

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Görele

Oto Faresi Tutuklandı

Oto Faresi Tutuklandı Görele’de çalışan oto faresi, oto boya ustası Mehmet Türkmen tutuklandı.

Görele Halkı Kazandı

Görele Halkı Kazandı Hastane branşlarına doktorlar gelmeye başladı.

Çöp Eylemine Ara Verildi

Çöp Eylemine Ara Verildi Çavuşlu çöp eylemine 15 gün ara verildi.

Görele'de İmar Vurgunu

Görele'de İmar Vurgunu Akpli Başkandan Görele'de İmar Vurgunu

Yeğen Katili Oldu

Yeğen Katili Oldu Öz yeğenini bıçaklayıp öldürdü

GÖRELE ' DE HAVA DURUMU

GIRESUN

RÖPORTAJ

Murat Kul ile balıkçılık üzerine söyleşi

Murat Kul ile balıkçılık üzerine söyleşi

ARŞİVLEN HABERLER

Arama
ssssssssssssssssssssssssssssssssssss