Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Babalardan Sağduyu Çağrısı
15 Mart 2014, 06:05

Babalardan Sağduyu Çağrısı

Senin evladın benim evladımdır

Senin evladın benim evladımdır

BERKİN Elvan'ın babası Sami Elvan, Burakcan Karamanoğlu'nun babası Halil Karamanoğlu'nu telefonla aradı. 2 baba birbirlerine, "Senin evladın benim evladımdır. Evlat acısının kıyaslaması olmaz, acılarımızı siyasete alet edip nefret ortamı oluşturmalarına biz aileler olarak müsaade etmeyeceğiz” “ diyerek acılarını paylaştı. Berkin Elvan’ın ailesi, Burakcan'ın babasının İstanbul'a dönünce Sami Elvan'la bir araya geleceğini belirtti.

Gül; Babalar örnek olsun

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’e son günlerde sokağa yansıyan ve 3 gencin yaşamına mal olan gerilimle ilgili düşüncelerini sorduk. Gül, şu mesajları verdi: “Türkiye son derece sıkıntılı, zor ve çalkantılı bir dönemden geçiyor. Halkımız kısa süre içinde en demokratik hakkını kullanmak üzere sandık başına gidecek. Bu kritik süreçte ülkemizde gerilimi tırmandıracak, tamiri güç, kalıcı kutuplaşmalara yol açacak eylem, söylem ve davranışlardan kaçınması ve aklıselim içinde hareket etmesi istisnasız herkesin görevidir. Ve bu vatana karşı ortak sorumluluğudur. Son günlerde toprağa verdiğimiz Berkin, Burakcan ve polis memurumuz Ahmet Küçüktağ’ın yüreği yanmış babalarının acılarını içlerine gömerek bize verdiği sağduyu mesajları herkese ders ve örnek olmalıdır. Türkiye bu ülkede yaşayan           herkesin ülkesidir. Ülkemizin kıymetini iyi bilmemiz gerekir.”

CHP: İstismarı şiddetle kınıyoruz 

CHP Grup Başkanlığı, “Evlatlarımızın acısını yüreğimizde hissediyoruz” diye açıklama yaptı. Açıklamada şöyle denildi: “Berkin de, Burakcan da, Ahmet de hepsi bizim evlatlarımızdır. Ancak bazı siyasi oluşumlar ile kişilerin acılar üzerinden siyasi çıkar amacına yöneldiği görülmektedir. AKP Grup Başkanvekili Nurettin Canikli’nin CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nu Burakcan’ın yaşamını yitirmesinden sorumlu tutan dayanaksız ve seviyesiz açıklamaları bu çirkin tutumun bir örneğidir. Her türlü istismar girişimini şiddetle kınıyoruz.”

Enver ALAS / DHA

Haberi Ekleyen: Görman Hesler

Bu haber 561 defa okunmuştur.

Paylaş

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Af Yasası Çıktı

Af Yasası Çıktı Yaklaşık 100 bin kişi tahliye olacak.

Yaşasın 8 Mart

Yaşasın 8 Mart Bize diyorlar ki,

Ad/Soyadını değiştirmek isteyenler 1 hafta kaldı

Ad/Soyadını değiştirmek isteyenler 1 hafta kaldı Ad ve soyadlardaki yanlış yazımlar mahkeme kararı olmaksızın değiştirilmesi süreci devam ediyor.

23 Nisan Sadece Tören Değildir

23 Nisan Sadece Tören Değildir Çocukların Yaşadığı Ağır Sorunlara Kalıcı Çözümler Üretilmelidir!

İşte referandumun oy pusulaları

İşte referandumun oy pusulaları Türkiye'de ise seçmenler 16 Nisan'da sandık başında olacak.

GÖRELE ' DE HAVA DURUMU

GIRESUN

RÖPORTAJ

Murat Kul ile balıkçılık üzerine söyleşi

Murat Kul ile balıkçılık üzerine söyleşi

ARŞİVLEN HABERLER

Arama
ssssssssssssssssssssssssssssssssssss