Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
MİNİÇ: Seçimi KAZANACAĞIZ...
21 Şubat 2014, 09:55

MİNİÇ: Seçimi KAZANACAĞIZ...

Beykoz'da seçimi kazanacağız

Bilgehan Murat MİNİÇ: Seçimi KAZANACAĞIZ...

BBP Beykoz İlçe Yönetimi Karlıtepe Kule Restaurant'ta düzenlediği kahvaltı ile Beykoz Belediye Başkan Adayı Bilgehan Murat MİNİÇ'i basına tanıttı.

Kahvaltıya BBP Beykoz İlçe Başkanı Mustafa Bağcılar, BBP Beykoz İlçe Başkan Yardımcısı Özer Güneş, Kas-Der Başkanı Süleyman Çalık, Beykoz Denizciler Derneği Başkanı Ahmet Okur, Doç. Dr. Fuat Alarçin, Dr. Özer Odabaşı, Giresun Kırıklı Beldesi Derneği Başkanı Hüseyin Kuruderi ve iş adamları Mehmet Miniç ve Aşkın Pek katıldı.

BEYKOZ'U DENİZCİLİK ÜSSÜ HALİNE GETİRECEĞİZ

BBP Beykoz İlçe Başkanı Mustafa Bağcılar; “ Uzak yol kaptanıyım. Beykoz doğumluyum. Beykoz Denizcilik Okulu (Barbaros Hayrettin Paşa Denizcilik Lisesi) 1982 mezunuyum. Uzun yıllar denizde çalıştıktan sonra şu anda bir denizcilik eğitim merkezinde idarecilik yapmaktayım.” sözleriyle kendisini tanıtarak başladığı konuşmasına, “Beykoz uluslararası suyollarının kavşağında bulunmaktadır. Dünyanın her yerinde Beykoz gibi bu öneme sahip olan yerler büyük bir pay alırken maalesef Beykoz, denize sırtını dönmüş vaziyettedir. Biz ciddi bir proje ile Beykoz’u denizcilik üssü haline getirmeye, Beykoz’umuzun istihdam sorununa çözümü Denizcilik sektöründen en büyük pastayı alarak sağlayacağız. Doç. Dr. Fuat Alarçin Hocamız bize bu konuda yardımcı olacak. Dünya denizlerinde oluşan sektörel payın toplamı 1 Trilyon Dolardır. Bu pastanın büyük paylarını İsveç, Norveç ve Danimarka gibi ülkeler yemekte iken ülkemiz çok arka sıralardadır.

Beykoz da ki diğer siyasi partilerin adaylarının gerek yıpranmışlığı, gerek Beykoz’un sorunlarının çözümlenmesine uzak oluşlarından dolayı bizler de Bilgehan Murat Miniç kardeşimizle beraber ciddi bir çaba sarf ederek hayırlı bir sonuca ulaşacağımıza can-ı gönülden inanıyoruz. Beykoz AKP ya da CHP ye mahkûm değildir. BBP, Şehit Liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu’nun ilkeleri doğrultusunda, tamamen milli, tamamen Anadolu ve ‘Evlad-ı Fatihan’ olan insanların eseri olan bir harekettir. Eğer Beykozlu olarak sizlerde, bizlere destek verirseniz, Beykoz’umuzu layık olduğu yere getireceğimize inanıyoruz. Şimdiden hepinize çok teşekkür ediyorum. Allah yar ve yardımcımız olsun. Kendisini sizlere takdim ederken Beykoz’umuz içinde hayırlı olmasını dilerim.’ diyerek sözü BBP Beykoz Belediye Başkan Adayı Bilgehan Murat Miniç’e bıraktı.

BASINLA BİRLİKTE OLMAKTAN GURURLUYUM

Konuşmasına daha önce masanın gazetecilerle beraber onların oturduğu tarafta oturduğunu, onlarla beraber olduğunu, ilk defa diğer tarafta oturmanın kendisini heyecanlandırdığını buna rağmen gazetecilerin arasından gelerek onların karşısında oturmasının bir gurur vesilesi olduğunu belirterek başlayan Bilgehan Murat Miniç; “ Bizleri yalnız bırakmadığınız için teşekkür ediyorum. Güzel bir manzara olsun diye Karlıtepe Kule Restoranı seçtik ama Takdir-i İlahi bugün burada sis var ve ben bunu kendim için manevi bir işaret olarak görüyorum. Çünkü Rahmetli Muhsin Yazıcıoğlu bundan önceki yerel seçimler de böyle bir sisli havada vefat etmişti.’’ dedi.

BEYKOZDA SEÇİMİ KAZANACAĞIZ

Beykoz'da insanların başka parti yokmuş, başka alternatif yokmuş gibi kıskaca alındığını belirterek değinen Miniç; “ Aynı siyasi yüzler, aynı siyasi kadrolar Beykozlunun tepesine binmiş vaziyette bu kervanı yürütmeye çalışmaktalar. Beykoz da Yücel Çelikbilek 3. defa AK Parti'den aday ki kendisinden Ak Partili'lerin bile hoşnut olmadığını görüyoruz. CHP' ye baktığımız zaman Beykoz bir, bir buçuk sene önce gelmiş, Beykoz’un dışından, bazı CHP’lilerin bile hoşnut olmadığı bir isim Hızır Yılmaz. Saadet Partisine baktığımızda çok değerli, çok kaliteli bir abimiz ama yine Beykoz’un dışından Sultanbeyli’den bir isim görüyoruz. MHP hala daha adayını açıklayabilmiş değil, aday sıkıntısı çekiyor. Gelinen noktaya baktığımızda BBP kadroları 20 senedir Beykoz’un sokaklarında. Her zaman kendini güncelleyen, eğitimli, liyakatli kadrolarımız var. Bu atmosfer de BBP kadroları olarak bu seçimlerde ön plana çıkacağımıza inanıyoruz. Toplumun değişik kesimlerinden bu seçimlerde BBP’ye çok büyük bir teveccüh var. Bizler de bu liyakatli kadrolarla belediye başkanlığına talip olduk. Allah’ın izniyle başaracağımıza, bu seçimi kazanacağımıza inanıyoruz. Çünkü siyasi konjonktür ilk defa Beykoz da BBP adına bu kadar verimli şekilde işliyor. Bunu sizlerin de gördüğünüze inanıyorum. Sizin içinizden gelen bir kardeşiniz olarak da bize gereken nokta da, gereken desteği vereceğinize inanıyorum.” dedi.

BEYKOZ İÇİN YAPILAN PROJELER DEĞERLENDİRİLMİYOR

Daha sonra soru cevap şeklinde samimi bir atmosfere bürünen ortamda Başkan Adayı Murat Miniç soruları cevapladı. Soru-Cevap kısmında Beykoz da ki marina projesinden bahseden Miniç, bu projenin kendi projeleri olduğunu, Doç. Dr. Fuat Alarçin ve proje ekibi tarafından enerjisini dalga enerjisinden temin edecek şekilde tasarladıklarını, Beykoz Denizciler Derneği ile birlikte belediye başkanına vermiş oldukları bir proje olduğunu fakat bu proje hakkında hala daha uygundur ya da değildir diyerek bir geri bildirim alamadıklarını söyledi.

Projelerden de işin ehli olarak sözü alan Doç. Dr. Fuat Alarçin bahsetti. Alarçin; “ Bizim projelerimizi 3’lü sacayağı olarak görürsek AB Projeleri, denizcilik alanında ki projeler, esnaflarımız için teknopark ve teknokent projeleri olarak sıralayabiliriz.” dedi.

BİZİM LİSTEMİZDE HER GÖRÜŞTEN İSİM VAR

Meclis üyeliği listesi konusunda da yıllardır Beykoz Basını içerisinde köşe yazarlığı yaptığını ve bu zaman içerisinde de yazılarında Beykoz da değişik görüşten insanların bir araya gelip ittifak yapmasını ve Beykoz’un bu ittifak tarafından yönetilmesini vurguladığını söyleyen Murat Miniç;” Bizim burada öncelikli tercihimiz Beykoz ve Beykozlu. Beykoz'da her kesimden insan var sağcısı, solcusu, memuru, esnafı, Giresunlusu, Kastamonulusu vb. olarak. Bizler Beykoz da buna mahkûm değiliz ki, parti bir aday atayacak, alın size aday diyecek bizde onu seçeceğiz. Biz buna mecbur muyuz? Yıllardır yazılarımda Beykoz’un tanınan, bilinen, sevilen bir çok insanı var, bu insanlar bir araya gelsin, Beykoz için elini taşın altına koysun, bir alternatif oluştursun diye bahsettim. Partinin de hiçbir önemi yok çünkü burada önemli olan Beykoz. Rahmetli Muhsin Başkanın Beykoz'da söylemiş olduğu bir söz var. ‘ Ben bir parti başkanıyım ama ben bir parti bağnazı değilim.’ Bizim için öncelik vatanımızdır, milletimizdir, mukaddeslerimizdir. Bunlar dâhilinde herkesle ittifak yapabiliriz. Bizim meclis üyesi listemizi de göreceksiniz, bu ittifakın bir görüntüsü olacak. Bizimle aynı görüşte olmayan insanların da o listede olduğunu göreceksiniz. “ dedi.

www.gazete216.com

Haberi Ekleyen: Görman Hesler

Bu haber 1091 defa okunmuştur.

Paylaş

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Siyaset

Kılıçdaroğlu: "Ambulanstaki video kaydını hangi güç sildirdi?"

Kılıçdaroğlu: CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin grup toplantısında Rabia Naz'ın şüpheli ölümü sonrası yaşananl...

AKP'li Nurettin Canikli'den Rabia Naz'ın babasına dava!

AKP'li Nurettin Canikli'den Rabia Naz'ın babasına dava! Rabia Naz cinayetinin üstünü örtmekle suçlanan AKP Genel Başkan Yardımcısı Nurettin Canikli, Rabia Naz'ın babas...

Kesin seçim sonuçları açıklandı

Kesin seçim sonuçları açıklandı 7 Haziran 2015 genel seçimi kesin sonuçlarını YSK Başkanı Sadi Güven açıkladı

Alçelik;"Ülke ekonomisi çıkmaza sürüklenmiştir"

Alçelik; Yrd.Doç.Dr.Turhan Alçelik Saadeti AKP'de buldu!

Gurbetçiler oy kullanmaya başladı

Gurbetçiler oy kullanmaya başladı Türk seçmenler, 25.Dönem Milletvekili Genel Seçimi için bugün sandık başına gitmeye başladı

GÖRELE ' DE HAVA DURUMU

GIRESUN

RÖPORTAJ

Murat Kul ile balıkçılık üzerine söyleşi

Murat Kul ile balıkçılık üzerine söyleşi

ARŞİVLEN HABERLER

Arama
ssssssssssssssssssssssssssssssssssss