Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
AK Parti'de Bulancak sürprizi!
03 Şubat 2014, 12:12

AK Parti'de Bulancak sürprizi!

AK Parti'nin Giresun'da görevdeki üç belediye başkanının yeniden aday gösterilmemesi dikkat çekti.

AK Parti'de Bulancak sürprizi!

Başkan adayları arasındaki en büyük sürpriz Bulancak'ta yaşandı. 2 dönemdir Belediye Başkanlığı görevini sürdüren Kadir Aydın yeniden aday gösterilmedi. Aydın'ın yerine önceki yerel seçimde SP'yi destekleyen ve halen Ziraat Odası başkanlığı görevini yürüten Recep Yakar'ın aday gösterilmesi büyük sürpriz olarak değerlendirildi.

AK Parti'nin Giresun'da açıklanan ilçe belediye başkan adayları arasında görevdeki üç belediye başkanının yeniden aday gösterilmemesi dikkat çekti. 

2 dönem başkanlık yapan Bulancak Belediye Başkanı Kadir Aydın ile Görele Belediye Başkanı Ertuğrul Melikoğlu listede yer almadı. Aydın'ın yerine bir önceki seçimde Saadet Partisi saflarında yer alan Recep Yakar, Melikoğlu'nun yerine ise ilçe başkanlığı görevinden istifa ederek aday olan Avukat Tolga Erener gösterildi.

Piraziz'de Başkan Hasan Şenel'in vefatı sonrasında belediye meclisi tarafından başkan seçilen Cafer Mavi'nin yerine de Hayri Özdemir AK Parti adayı oldu. Sonucu merakla beklenen ilçelerden birisi de Keşap'tı. Keşap'da daha önce başkanlık görevi yapan 2009 seçimlerinde ise seçimi kaybeden sonra da Özel İdare Genel Sekreteri olan Mehmet Emür aday gösterildi.

Diğer ilçelerde de adaylar şu şekilde belirlendi: “Eynesil'de Coşkun Somuncuoğlu, Yağlıdere'de Abdurahman Kırhasanoğlu, Şebinkarahisar'da Şahin Yılancı, Dereli'de Zeki Şenlikoğlu, Espiye'de Mustafa Karadere, Tirebolu'da Abdullah Karabıçak, Alucra'da Asım Kaymakçı, Çamoluk'ta Savaş Akarçeşme, Çanakçı'da Tuncay Kasım, Doğankent'te Nurettin Günay, Güce'de Aytekin Geçgel aday olan isimler oldu.

Yeşil Giresun

Haberi Ekleyen: Görman Hesler

Bu haber 1070 defa okunmuştur.

Paylaş

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Siyaset

Kılıçdaroğlu: "Ambulanstaki video kaydını hangi güç sildirdi?"

Kılıçdaroğlu: CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin grup toplantısında Rabia Naz'ın şüpheli ölümü sonrası yaşananl...

AKP'li Nurettin Canikli'den Rabia Naz'ın babasına dava!

AKP'li Nurettin Canikli'den Rabia Naz'ın babasına dava! Rabia Naz cinayetinin üstünü örtmekle suçlanan AKP Genel Başkan Yardımcısı Nurettin Canikli, Rabia Naz'ın babas...

Kesin seçim sonuçları açıklandı

Kesin seçim sonuçları açıklandı 7 Haziran 2015 genel seçimi kesin sonuçlarını YSK Başkanı Sadi Güven açıkladı

Alçelik;"Ülke ekonomisi çıkmaza sürüklenmiştir"

Alçelik; Yrd.Doç.Dr.Turhan Alçelik Saadeti AKP'de buldu!

Gurbetçiler oy kullanmaya başladı

Gurbetçiler oy kullanmaya başladı Türk seçmenler, 25.Dönem Milletvekili Genel Seçimi için bugün sandık başına gitmeye başladı

GÖRELE ' DE HAVA DURUMU

GIRESUN

RÖPORTAJ

Murat Kul ile balıkçılık üzerine söyleşi

Murat Kul ile balıkçılık üzerine söyleşi

ARŞİVLEN HABERLER

Arama
ssssssssssssssssssssssssssssssssssss