Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Çalışan Gazeteciler Günü Kutlu Olsun
10 Ocak 2014, 22:43

Çalışan Gazeteciler Günü Kutlu Olsun

Gazetecilik uğraşıyla ilgili kareler

Çalışan Gazeteciler Günü Kutlu Olsun

1961 yılından bu yana kutlanan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü, 24 saat haber kovalayan basın çalışanlarının görev sırasında yaşadığı zorluk ve sıkıntıları tekrar hatırlattı. Özgür Suriye Ordusu'nun Suriye ordusu'na ait askeri üsse operasyon düzenlediği esnada çekim yapmak için bölgeye giden Anadolu Ajansı (AA) foto muhabiri Sinan Gül'ün yaralanma anını birlikte çalıştıkları ekip arkadaşları görüntüledi.


Suriye 01/08/2012

İletişim teknolojisinde yaşanan hızlı gelişmeler haberin insanlara ulaşma hızını artırsa da gazetecilerin habere ulaşma ve haber yapmada yaşadığı zorlukları değiştirmedi. Ankara Esnaf ve Sanatkar Odaları Birliği'nin düzenlediği mitingin ardından esnaf ile polisler arasında çıkan kavgada basın mensupları da yaralandı.


Ankara 11/04/2001

Merkezi New York'ta bulunan Gazetecileri Koruma Komitesi 1992 yılından bu yana bin 40 gazetecinin yaşamını yitirdiğini açıklarken, gazetecilik dünyada tehlikeli meslekler arasında yer almayı sürdürdü. Suriye'nin Haseki kentine bağlı Rasulayn Bölgesi'ne düzenlenen hava saldırısını görüntülemeye çalışan basın mensupları zor anlar yaşadı.


Şanlıurfa 13/11/2012

Kalemi ve objektifinden başka silahı olmayan gazetecilerin haber peşindeyken yine kendi arkadaşlarının çektiği kareler, haber kovalamanın hem eğlenceli, hem zor şartlarını bir kez daha gözler önüne serdi. Gazeteciler, geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitiren Devlet Başkanı ve Genel kurmay Başkanı Kenan Evren'in eşi Sekine Evren için düzenlenen cenaze töreninde görüntü almaya çalıştı.


Ankara

YÖK Başkanı Prof. Dr. Özcan'ın, üniversitelerin öğrenci konseylerinin temsilcileriyle YÖK'te bir araya geldiği toplantıya katılmak isteyen ve kendilerine "Öğrenci kollektifi" adını veren gruba polis müdahale etti. Müdahalede kullanılan gazdan gazetecilerde etkilendi.


Ankara 19/01/2011

Şanlıurfa ve Diyarbakır'da düzenlenen eş zamanlı operasyonlarda ''Suç örgütü kurarak" bir çok ilde hırsızlık yaptıkları tespit edilen 12 kişi sağlık kontrolünden geçirilmek için hastaneye getirilirken kendilerini görüntüleyen basın mensuplarına saldırdılar.


Şanlıurfa 31/01/2011   

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü kutlamalarında çıkan olaylarda kullanılan gaz bombalarından gazeteciler de etkilendi.


Ankara 01/05/2009    

Akdeniz Üniversitesi'nce düzenlenen şenliğin havadan fotoğrafını çekmek isteyen basın mensupları ilginç yollara başvurdu.


mynet                                                                                      

Haberi Ekleyen: Görman Hesler

Bu haber 928 defa okunmuştur.

Paylaş

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Af Yasası Çıktı

Af Yasası Çıktı Yaklaşık 100 bin kişi tahliye olacak.

Yaşasın 8 Mart

Yaşasın 8 Mart Bize diyorlar ki,

Ad/Soyadını değiştirmek isteyenler 1 hafta kaldı

Ad/Soyadını değiştirmek isteyenler 1 hafta kaldı Ad ve soyadlardaki yanlış yazımlar mahkeme kararı olmaksızın değiştirilmesi süreci devam ediyor.

23 Nisan Sadece Tören Değildir

23 Nisan Sadece Tören Değildir Çocukların Yaşadığı Ağır Sorunlara Kalıcı Çözümler Üretilmelidir!

İşte referandumun oy pusulaları

İşte referandumun oy pusulaları Türkiye'de ise seçmenler 16 Nisan'da sandık başında olacak.

GÖRELE ' DE HAVA DURUMU

GIRESUN

RÖPORTAJ

Murat Kul ile balıkçılık üzerine söyleşi

Murat Kul ile balıkçılık üzerine söyleşi

ARŞİVLEN HABERLER

Arama
ssssssssssssssssssssssssssssssssssss