Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Aylık 15 Bin Lira Nafaka Verecek!
01 Ocak 2014, 15:19

Aylık 15 Bin Lira Nafaka Verecek!

Yılmaz çifti boşanma protokolü üzerinde anlaştı.

Aylık 15 Bin Lira Nafaka Verecek!

Cem Yılmaz ve Ahu Yağtu anlaşmalı boşandı

Günaydın'da yer alan haberde Cem Yılmaz-Ahu Yağtu çiftinin boşanma protokolü üzerinde anlaştığı, ünlü komedyenin eşine üç ev, bir de otomobil vereceği iddia edildi.

İşte o haber:

Cem Yılmaz-Ahu Yağtu çifti, boşanma protokolü üzerinde anlaştı. Ünlü komedyen eşine üç ev, bir de otomobil verecek.

KEMAL'E 15 BİN LİRA NAFAKA

Aralarındaki krizi aşamayıp evlerini ayıran Cem Yılmaz-Ahu Yağtu çifti, boşanma konusunda uzlaşmaya vardı. "Kavgasız, gürültüsüz, saygın bir şekilde anlaştılar" diyen çiftin bir yakını, boşanma protokolünün detaylarını Günaydın'a açıkladı. Buna göre oğulları Kemal'in velayeti annesinde kalacak. Ünlü komedyen, oğlu için her ay 15 bin lira nafaka ödeyecek.

'İŞ KUR' DİYE ÖDEME YAPACAK

Eşinin bundan sonra maddi sıkıntı çekmemesi için elinden geleni yapacak olan Cem Yılmaz'ın bir de jesti var. Yılmaz; Ahu Yağtu'ya, kendisine iş kurması için yüklü bir ödeme yapacak. Bu rakam, ikili arasında gizli kalacak. Yılmaz, boşanma sırasında eşine üç daire ile bir de otomobil verecek. Çift, mahkemeye anlaşmalı olarak başvuracak.

24 ARALIK'TA RESMEN BOŞANDILAR

Öte yandan Hafta Sonu dergisinin haberinde ise, 2012'nin Mart ayında evlenen manken Ahu Yağtu ve komedyen Cem Yılmaz'ın 24 Aralık'ta resmen boşandığı iddia edildi.

Evlendikten beş ay sonra bebekleri Kemal'i kucaklarına alan çift, bir süre önce ayrılık iddiasıyla gündeme gelmişti. Bugüne kadar özel hayatı hakkında açıklama yapmayan Yılmaz, bu konuda da suskunluğu tercih etti.

Ama çiftten bir açıklama gelmeyince dedikodular arttı ve geçtiğimiz ay evlerini ayırdıkları ileri sürüldü. Herkes barışacaklarını beklerken, şimdi de boşanma haberi gündeme bomba gibi düştü.

TEK CELSEDE BİTTİ

Hafta Sonu dergisinin iddiasına göre; Cem Yılmaz ve Ahu Yağtu, yaşadıkları tartışmanın ardından günlerce görüşmedi. Sonunda çift, sorunları çözemeyeceklerini düşünüp bir araya geldi ve boşanmanın detaylarını konuştu. Oğlu Kemal'in her türlü sorumluluğunu üstlenmeye hazır olduğunu söyleyen Yılmaz, boşanma konusunda ne kadar kararlı durduğunu anlatınca Yağtu ayrılığa razı oldu.

Ve çift, 24 Aralık tarihinde tek celsede anlaşmalı olarak boşandı. Kemal'in velayeti anneye verilirken, ünlü komedyenin oğlunu 5-6 yaşlarına gelince yanına almak istediğini söylediği öne sürüldü.

EVLİLİK BANA GÖRE DEĞİL

Dergide yer alan habere göre, son dönemde konuşulanların aksine boşanmayı isteyen taraf Cem Yılmaz'dı. Yılmaz'ın yakınlarına da açık açık, "Evlilik bana göre değil, yapamıyorum" dediği öne sürüldü.

CEM YILMAZ YILBAŞI AKŞAMI KANAL D'DE

Cem Yılmaz'ın gişe rekorları kıran 'CM101 Fundamentals' gösterisi, yılbaşı akşamı TV'de ilk kez Kanal D'de ekrana gelecek.

Cem Yılmaz, bu gösterisinde yine hayatın içinde gördüğümüz, yaşadığımız ancak üzerinde durmadığımız komik olaylardan kesitler sunuyor.

mynet

Haberi Ekleyen: Görman Hesler

Bu haber 788 defa okunmuştur.

Paylaş

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Magazin

Yeni Dizinin Konusu Giresun Oldu

Yeni Dizinin Konusu Giresun Oldu Hande Erçel'in yeni dizisi belli oldu

Bu ülkede erkek kıtlığı yaşanıyor!

Bu ülkede erkek kıtlığı yaşanıyor! Dünyaca ünlü aktrisler ve süpermodellerin anavatanında erkekler karaborsaya düştü!

Filinta setinde neler oluyor?

Filinta setinde neler oluyor? Reytingleri yerlerde olmasına rağmen bölüm başı TRT'den 5 milyon lira aldığı belirtilen Filinta dizisinde olduk...

Ersoy kredi kartı krizi yaşadı

Ersoy kredi kartı krizi yaşadı Bülent Ersoy'un villa ve yalı alan kredi kartı!

Akalın: Eşcinsel evlilik mümkün değil

Akalın: Eşcinsel evlilik mümkün değil Akalın,eşcinsel yaşam ve kültür dergisi Gzone'un yeni sayısına röportaj verdi

GÖRELE ' DE HAVA DURUMU

GIRESUN

RÖPORTAJ

Murat Kul ile balıkçılık üzerine söyleşi

Murat Kul ile balıkçılık üzerine söyleşi

ARŞİVLEN HABERLER

Arama
ssssssssssssssssssssssssssssssssssss