Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Kerim Reyhan'ın İşkazası Nedeniyle Elleri Kesildi
05 Ekim 2013, 21:02

Kerim Reyhan'ın İşkazası Nedeniyle Elleri Kesildi

Ameliyatı 24 saat sürdü

Kerim Reyhan'ın İşkazası Nedeniyle Elleri Kesildi

 

Giyotin makas ile saç keserken iş kazası sonucu,sağ eli bilekten,sol elinin ise dört parmağı kesildi.Talihsiz olay 2.10.2013 çarşamba günü öğlen sularında meydana geldi.

Derekuşçulu Köyünden Bekiru Muzaffer Reyhan'ın İstanbul/Bağcılar'da ikamet eden 23 yaşındaki oğlu Kerim Reyhan,çalıştığı reklam şirketinde Giyotin makas ile saç keserken iş kazası sonucu,sağ eli bilekten,sol elinin ise dört parmağı kesildi.

1990 Doğumlu Kerim Reyhan,20 gün önce girdiği tabela reklam şirketinde giyotin otomotik makasla saç kesme işlemi esnasında başına gelen talihsiz kaza sonucu ağır yaralandı.

İş arkadaşları tarafından 2.10.2013 çarşamba günü acilen Cerrahpaşa Hastanesi,Plastik Cerrahi bölümüne sevkedilen talihsiz gencimiz saat 15.00 sularında derhal ameliyata alındı ve iki elin dikilmesi ertesi günü perşembe saat 16.00 sularında sona erdi.

Kerim Reyhan'ın sol el parmaklarının dikilmesinden sonra oluşan sorun nedeniyle perşembe akşamı saat 22.00 sularında tekrar ameliyata alınarak parmaklarındaki sorun giderildi ve bu işlemde saat 03.00 sularında sona erdi.

Talihsiz bir kaza geçiren Kerim Reyhan,geçirmiş olduğu ağır ameliyat sonucu tedbiren yoğun bakım altında tutuluyor ve halen uyutuluyor,bu işlemin 3 gün süreceği bildiriliyor.

Oğlunun kaza haberini duyan Bekiru Muzaffer Reyhan,bulunduğu Derekuşçulu köyünden uçakla İstanbul'a giderek oğlunun ameliyat sürecinde yanında bulundu ve ameliyat için gereken kan bulunmasını sağladı.

Şimdi ise,yoğun bakım altında tutulan oğlunun gözlerini açmasını bekliyor.

Görele soL olarak,işkazaları son bulsun diyoruz,talihsiz gencimiz Kerim Reyhan'a çok geçmiş olsun der,acil şifalar dileriz.

İrtibat Muzaffer Reyhan Tel : 0 537 276 55 75

 

İŞ KAZALARININ VEBALİ AKP HÜKÜMETİNİNDİR

Bu iş kazalarının vebali AKP milletvekillerinindir.

Zira,Müsiad'ın hazırlayıp önlerine koyduğu 6331 sayılı İş güvenliği yasasını erteletme işini,jet hızıyla,son torba yasasına koyup kanunu bir ila dört yıl erteletmişlerdir.

Yasa ertelenmeseydi o iş yerinde bir iş güvenliği uzmanı denetim ve kontrol yapacak,gerekli önlemleri alacak,kaza meydana gelmiyecekti.

Kaza bir kader değil,önlemsizlik sonucu meydana gelen bir olaydır.Acil şifalar diliyorum.

Abidin AYDIN - İş Güvenliği Uzmanı

EYLÜL 2013 İŞ KAZALARI:

2 EYLÜL 2013 – Şırnak'a bağlı Araköy bölgesinde (Gıron) Yusut Cengizoğlu firması tarafından işletilen asfaltit ocağında meydana gelen göçükte, iş makinesi operatörü, yardımcısı ve işyerinde aşçı olarak çalışan 3 sigortasız işçi yaşamını yitirdi.

Aşçı Hüseyin Denkçi (19), İş Makinesi Operatörü yardımcısı Süleyman Gökalp (18) ve İş Makinesi Operatörü Mahmut İçkale (45) adlı işçilerin cansız kalan bedenlerine bir gün sonra ulaşılabildi.

10 EYLÜL 2013 – Burdur’un Yeşilova İlçesine bağlı Çaltepe Köyü yakınlarında özel sektör tarafından işletilen bir mermer ocağında meydana gelen kazada, Hüsnü Yurttaşseven (27) mermer bloğundan kopan parçanın altında kalarak can verdi.

10 EYLÜL 2013 – Kayseri'nin Tomarza ilçesine bağlı Çayanlı Köyü’nde, Ergün Madencilik şirketine ait Alimpınarı Krom ocağında, ateşleme sırasında hava tabancası hortumlarını toplamaya çalışan Cuma Koçak (35), vücuduna isabet eden krom parçaların sert darbesi sonucu hayatını kaybetti.

12 EYLÜL 2013 - Zonguldak’ta özel sektöre ait maden işletmesine işçi taşıyan 67 DZ 549 plakalı Hasan G’nin kullandığı servis, sürücü Köksal K T. tarafından kullanılan 67 LZ 967 plakalı minibüs ile çarpıştı. Serviste bulunan işçilerden 16 kişi vücutlarının çeşitli yerlerinden yaralanarak hastaneye kaldırıldı. Yaralılar arasında iki işçinin durumunun ağır olduğu öğrenildi.

15 EYLÜL 2013 – Zonguldak Gelik Beldesi, Dağbaca Mevkisinde faaliyet yürüten özel sektöre ait taşkömürü ocağında meydana gelen göçükte kalan Ümit Eroğlu’nun (29) cansız bedeni 24 saat sonra bulundu. Bu ocağın daha önce de yasa hükümlerine uymaması nedeniyle 6 kez mühürlendiği bildirildi.

15 EYLÜL 2013 – Aydın’ın Çine İlçesi’ne bağlı Yağcılar Köyü’nde, özel sektöre ait kuvars maden işletmesinde, taşıma bandına kolunu kaptıran Arif Özdemir’in sağ kolu koptu. Ege Üniversitesinde tedavi altına alınan Özdemir, sinirlerinin aşırı ezilmesi ve uzaması sonucu sağ kolunu kaybetti.

23 EYLÜL 2013 – Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı’na bağlı Maden Tetkik ve Arama Genel Müdürlüğü’ne (MTA) bağlı Ayaş Jeotermal Sondaj Sahası'nda meydana gelen kazada sondör Vedat Güçer (33) ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Bütün müdahalelere rağmen Güçer kurtarılamadı ve 4 gün sonra yaşamını yitirdi.

Eylül Ayı içinde gerçekleşen toplam “Kaza” sayısı: 7, Ölü sayısı: 7, Yaralı sayısı: 17

Yetkilileri bir kez daha uyarıyor, görevlerini yapmaya davet ediyor, yaşamını yitiren maden işçilerinin ailelerinin acılarını paylaşıyor ve başsağlığı dileklerimizi iletiyoruz.Tedavisi süren arkadaşlarımıza geçmiş olsun diyor ve acil şifalar diliyoruz.

 

Haber : Ali Dursun www.gorelesol.com

Haberi Ekleyen: Görman Hesler

Bu haber 3366 defa okunmuştur.

Paylaş

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Görele

Oto Faresi Tutuklandı

Oto Faresi Tutuklandı Görele’de çalışan oto faresi, oto boya ustası Mehmet Türkmen tutuklandı.

Görele Halkı Kazandı

Görele Halkı Kazandı Hastane branşlarına doktorlar gelmeye başladı.

Çöp Eylemine Ara Verildi

Çöp Eylemine Ara Verildi Çavuşlu çöp eylemine 15 gün ara verildi.

Görele'de İmar Vurgunu

Görele'de İmar Vurgunu Akpli Başkandan Görele'de İmar Vurgunu

Yeğen Katili Oldu

Yeğen Katili Oldu Öz yeğenini bıçaklayıp öldürdü

GÖRELE ' DE HAVA DURUMU

GIRESUN

RÖPORTAJ

Murat Kul ile balıkçılık üzerine söyleşi

Murat Kul ile balıkçılık üzerine söyleşi

ARŞİVLEN HABERLER

Arama
ssssssssssssssssssssssssssssssssssss