Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
MHP Gençlik Şöleni düzenledi
09 Haziran 2013, 19:07

MHP Gençlik Şöleni düzenledi

Şölende yöresel sanatçılar sahne aldı.

MHP Gençlik Şöleni düzenledi

 

Görele’de MHP İlçe Başkanlığı tarafından ‘Gençlik Şöleni’ düzenlendi.

Usta sunucu Kaptan Yusuf’un sunduğu şölende Sait Uçar,Bizim Gönül, Asya Uçar ve yöresel sanatçılar sahne aldı.

Şölende konuşan MHP Görele İlçe Başkanı Muhammet Demirbaş, 134 yıllık tarihi olan bir ilçenin savaştan çıkmış terk edilmiş bir kasaba görünümünde olduğunu söyledi.

Görele’yi ekonomisiyle, kültürel yaşantısıyla ve sosyal hayatıyla cıvıl cıvıl bir hale getireceklerini belirten Demirbaş,

“Görele 134 yıl önce ilçe olmuş, 134 yıllık bir tarihi olan ilçemizin şu görüntüsüne bakın bana göre burası savaştan çıkmış bir kasaba, bir köy görünümündedir. Görele’de son 10 yıldır iktidar belediyesine mensup belediye yönetimi var ama Görele’ye hiçbir yatırım yapılmamıştır. Artık sağ, sol ve parti ayrımı yapmadan el ele vermenin zamanı geldi. Görele’ye hizmet etmek için bir kereye mahsus olsa hep beraber olalım” dedi.

Belediye başkanlığını kazandığımız zaman ayağımda çizme ile sokakta halkın yanında olacağını da hatırlatan Demirbaş, “Bugün farklı bir iktidar, farklı bir muhalefet yaşıyoruz. Ben Görele halkının tamamını kucaklamak için buradayım. Yarın belediye başkanlığını kazandığımız zaman ayağımda çizme ile sokakta sizinle beraber olacağım. Ben siyasetçiden çok, bir dava adamıyım benim davam Türk İslam davasıdır. Görele’nin kalkınmaya ihtiyacı var. Ben burada size otel, kat otoparkı, şehir hamamı ve kültür merkezi yaptıracağım diye anlatmayacağım. Görele’nin ayağa kalkması lazım” dedi.

10 ay sonra burada mevcut belediye başkanı Ertuğrul Melikoğlu’yla devir teslim töreni yapmak istediğini de sözlerine ekleyen Demirbaş,

“Görele’yi köy görüntüsünden silmemiz lazım, Görele’yi bir üniversite şehri yapmamız lazım. Tarihiyle, kültürüyle sosyal yaşantısıyla yeniden ayağa kalkmış Artvin ile Samsun arasında marka olmuş Görele istiyorum. Önümüzdeki seçim döneminde siyaseti değil, siyasetçileri değil, günlük geçici menfaatleri değil, Görele’nin kalkınmasını düşünün. Siz isteyin Görele’nin tarihini değiştirelim” dedi.

Cumhuriyet Meydanında düzenlenen şenliğe, Çanakçı Belediye Başkanı Sebahattin Şenel, Çavuşlu Belde Belediye Başkanı Hüseyin Arslan, siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.


.

.
 .

.

.

.

.

.


Haber - Fotoğraf : Kamil YILMAZ / ÇAVUŞLU HABER

Haberi Ekleyen: Ali Dursun

Bu haber 2201 defa okunmuştur.

Paylaş

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Görele

Oto Faresi Tutuklandı

Oto Faresi Tutuklandı Görele’de çalışan oto faresi, oto boya ustası Mehmet Türkmen tutuklandı.

Görele Halkı Kazandı

Görele Halkı Kazandı Hastane branşlarına doktorlar gelmeye başladı.

Çöp Eylemine Ara Verildi

Çöp Eylemine Ara Verildi Çavuşlu çöp eylemine 15 gün ara verildi.

Görele'de İmar Vurgunu

Görele'de İmar Vurgunu Akpli Başkandan Görele'de İmar Vurgunu

Yeğen Katili Oldu

Yeğen Katili Oldu Öz yeğenini bıçaklayıp öldürdü

GÖRELE ' DE HAVA DURUMU

GIRESUN

RÖPORTAJ

Murat Kul ile balıkçılık üzerine söyleşi

Murat Kul ile balıkçılık üzerine söyleşi

ARŞİVLEN HABERLER

Arama
ssssssssssssssssssssssssssssssssssss